♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

11 August, 2011

.:shopping...& makan...:.

السلام عليكم ورحمة الله....  
hye readers...semoga kalian semua sentiasa berada dlm rahmat dan dilindungi allah selalu...
google ads

Salam ramadhan yg ke 11..kejap je nk seminggu kita berpose..so far Alhamdulillah..cma x de tinggal lg..ha...uols cane?harapnye di agar kita di beri kesihatan yg baik..insyallah.. amin..
lebeh kurang camni la error die..
 Hmm...sape2 kat cni ade masalah login blogspot pg td?cma try login sejak dr kol 7,x bole2..cek kat blogger status,blogspot hanya “read only “ sehingga kol 5pm..atok sahrom pun mengalami masalah yg sama..kan atok?...tp Alhamdulillah..kol 9 lebeh td dah bole login semula..muehehe...

Hari nie x dek story yg best..Cuma ari tu cma dah mula g sopink bju raya utk anak2..kami ke mid valley bangsar..terbang jugak la 5 rat utk kami sekuarge..huhu..jln punya kln,lupa nk reserved tempat utk berbuka..tgk jam dah kol 6..byk tempat yg kami tnye semua  dah “full house” huhu..

Last2 ke secret recipe..fuhhhh....sib bek sempat lg..so..xmo citer bbyk,nie lah menu yg kami bedal hari tu..huhu..jgn marah cma tayang pic mknn puloks...
utk seri mucuk~spegeti

seri wif her peberettt..spageti

menu abah~vietnam beef noodles

menu ummie~black pepper chicken..(x perasan ade nasi so,jadi mangsa,abah ler tlh mkn nasik tu..mueehehe)
cake choc

ice blended choc

separuh suda..
Notacmot~dah shoping baju raya blom?

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥