♥ Pn Belog ♥

My photo
Salam Doploh Doploh Satuww. Owner Blog Kejap Ade. Kejap Takde.

♥ Welcome ♥

24 March, 2021

Setahun Sudah Pandemik.

 Salam & Hai



Tak sangke kan, dah setahun Pandemik.
Macam tak percaya kita dah melalui fasa Norma baharu.
kena pakai mask sentiasa, kena lebih rajin cuci tangan dan guna 'hand sanitizer',
kena jauhkan diri dari tempat sesak and the list go on..

sedih sbb tak dapat nak rentas daerah atau Negeri untuk sekian2 waktu.
Tapi alhamdulillah.. at least Selangor dan boleh rentas Daerah.. Syukurrrr sangat.
Tepunya duduk rumah tak kemana2. pegi keja balik keja. Masa PKPB tu jogging pun tak boleh. hanya kawasan perumahan within 10km radius jer. kawasan rumah dah lah 'ramai' anjeng.
Sia2 kena ligan. uhuh

Apepun, Semoga Me Myself & semua manusia yg terkesan dengan kobid ni tetap kekal  bertabah menempuhi pandemik ni.




Marilah sama2 kita berdoa semoga Virus ini lumpuh dan hilang dari muka bumi. Dan semoga kita tak dikejutkan lagi dengan wabak2 yg merbahaya.

Jaga Diri, Hiasi Peribadi.

till then, babai

♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

♥ Library ♥