♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

28 January, 2014

Samsung Galaxy Mega 5.8 @ DirectD



Assalammualaikum...
Semoga senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya..
Salam pagi selasa...

Alhamdulillah.. Berjaya memiliki Henpon cerdik idaman..ada niat utk menunjuk..tapi bukan riak *jawapanartis* muehehe.. :p

Sape2 yg stay kat area lembah klang ni, ade 1 kedai henpon yg boleh dipercayai.terletak si subang jaya ss15 berdekatan dengan Subang Jaya Medical Centre tu..
Boleh dikatakan, kedai ni diantara kedai handphone yang termurah dan mmg original :)


Kalau u all berhajat nk beli hp, CMa sarankan meh la ke kedai ni.mmg pueh hati...opismet cma saja, dah 3 org beli dari kedai ni..
Tapi dinasihatkan supaya u all decide awal2 nk beli HP model ape, sbb kat kedai tu mmg sentiasa sesak dgn manusia.sampai2 jer kena Q.. bila turn kita pulak, terus ckp nk model ape, pastu bila dah confirm, dia akan bukak seal kotak tu depan kita..

Kedai ni murah dlm RM100 dari kedai2 henpon lain.Sebab ape murah? Dia amek terus dari kilang tanpa orang tengah.even Lazada pun ada iklankan hp diorg ni
 
Gambar ulang tayang
Henpon yg cma dpt tu AP set.sbb dual sim. Import dari luar Negara coz mesia takde lagi model ni.walaupun bukan Waranty dari SME, warranty dari brightstar. Tp henpon tu original.
Semlm, cma pegi la ke Samsung services kat Pyramid Tu, saje  nk ngetest ni ap original ke..tak..
Jawapan dia. YA.ORIGINAL SMARTPHONES tapi IMPORT dari Negara luar coz mesia takde model HP ni..muahaha... pueh hati den ;p
Sekian..

Meh cuci mata..
 
Boleh tgk kat lazada- http://www.lazada.com.my/directd/
Sekian :)

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥