♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

21 August, 2013

~WW - Mia Sara Nasuha Punya Pasal ~

Salam Pagi rabu..
konon nk buat entri wordless hari ni..hampeh… hahaha..

back to the stories, Anak soleh & Solehah Seri & Faiz ni dok la berzikir kat telinga Ummi..
“Nak Susu Mia..” “Nak Susu Mia”

CMa ni terfikirla jgk.
SUSU MIA mane yg dimaksudkan..

Sekali, iklan tu kuar kat Tb.. OOOOOOooooo.. Iklan Susu Dutch lady Mia yg dengan MUG tu..Faham la den.. adoyai.. pengaruh tb kuat betui.. bahaya.. bahaya…

Makanya.. dengan penuh rasa sukcita kami ummi&abah anakanda berdua ni pun meluru la ke MYdin USJ tempat shopping kami tiap2 bulan mencari membeli susu ni..

Opppssss... Ade tangan Cik seri disitu...

Ha...ghope Dutch Lady Milk Mug Susu Mia ni..

Harga blh tahan kepuk poket. 1kgx3pek free 1 mug= RM49.90.
Jadi kami beli Dua.bagi mengelakkan adik beradik penyayang ni berebut..
Hewhewhew..

Tapikan..agak tertipu jgk, sbb tgk kt iklan tu, mug disediakan dengan penyedut..tapi bila beli, penyedut pun tarak,jadinya rase tak pueh hati disitu..tak puas hati sebab anakanda berdua tu berzikir lagi nk straw *penyedut* mcm yg diiklan kan.. ape salah dakuuuuuuuu??? Huhuhu…

Hmmm… CMa yg tak pueh hati..ataupun mmg Mug tu didatangkan dgn 2 design?? Tp tgk kat kotak utk Susu 123 tahun dgn 456 tahun sama jeee…kuciwa beb.. :(

Notacomot~ Nasib baik jugak mau diorg minum susu dlm Mug ni..huhuhu…


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥