♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

01 August, 2013

~ Power Betul Kopi Ni! ~

Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya..
Salam pagi khamis uolss...Sudah 1 ogos hari ni..bersamaan dgn 23 Ramadhan.. :)

Perghhhhh.. Mmg POWER kopi 5 Dalam 1 Ni uols...cma minum secawan lepas berbuka minggu lepas, mmg badan tu terasa segarr bugarr juga...nk rase menyesal lepas minum tu pun tak boleh jgk..tp mmg mata rasa celik & badan rasa cergas..

yg sakitnye bila dah tgh hari mata mengantuk gilerrrr sbb celik tak tido2 lepas bersahur tu..naya...!

pastu, cma try minum secawan mase sahur... mmg terrrrbaek... tak mengantuk! segarr..
hmm... knapela diriku tak diketemu dgn minuman best ni sejak dari awal pose hari tu..? muahahaha...melampau plak cma ni nk merungut bagai..

tapi..alhamdulillah...dlm byk..byk..byk.. kopi, cma berani akui ini kopi yg terbaik pernah cma minum..kopi ni produk dari Bio-Asli. Ade 10 peket kat dlm tu.berharga RM20..
mmg berbaloi beli..sungguh tak auta..tp tak tau la klu dgn kondisi badan uols mcm mana..?

So Far, Mak, adik, hubby & CMa sendiri merasa bstnya kopi ni.. badan mmg rasa tak letih dan & mengantuk..agaknya kandungan dlm kopi tu yg buat sedap kot..
rupe bentuk bungkusan kopi ni

mane taknye.. ade Susu Kambing, Madu, Kopi terbaik, Susu Kelapa.. Rase die pun mmg sedap..hihi..
sepeket kopi.. ihihih
disbbkan saje2 nk try, cma beli 1 pack dulu..share 4 org.. x sampai 5 hari dah licin kopi ni.. hihi..skrg tgh pre oder..tunggu stock sampai..cma beli ni dgn mmber hubby.
uols nk try pun buleh la dapatkan kat mana2 agent yg berdaftar..tak rugi uolss..

notacomot~Ini bukan iklan promote....hahaha.. yg penting,kopi ni SEDAPPPPPPP! :)

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥