♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

25 July, 2013

~ Lagi “Bini2” Hubby ~


Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan & Rahmat Allah yg maha esa hendaknya…
Salam Petang uolss...

Okeh.. sambungan dari HubbyKu & Bini-BiniNya.
Yg ni pulak blh dikatakan “Bini” No.2 Beliau.

model model tak berbayor

Busana atau lebih dikenali sebagai persalinan pahlawan melayu.
Kalau ikut dari pertubuhan silat beliau, hubby cma kaler Merah.
So ade la sepasang baju melayu silat kaler Merah lengkap dgn baju layang, songket & Tanjak..

Ha.. Tanjak juga menjadi koleksi “Bini” Beliau ni..
Antara yg dia ade sekarang..

Tanjak Ketam Budu (Kelantan)

Tanjak & Sepersalinan Helang Menyonsong Angin (Putih)
Ini Adik Faiz Punye

Tanjak  Layang Kencana

Tanjak Lambaian Helang Sakti

Tanjak Ayam Patah Kepak (Perak)

Tanjak Balung Raja (Merah)

Tanjak & Sepersalinan Helang Menyonsong Angin (Putih)
Ini Abah Punye

Ni pun ade custom made yg belum sampai lg.. huhuhu...

Yg ni plak “Bini” Ketiga beliau :

Koleksi Cincin Permata & Batu2 lama.

Jadi bini ketiga sbb sekarang dah slow skit.Hubby byk bagi tumpuan pada Busana & senjata lama tu jer...huhu..Cma tak tau ape name batu & permata ni.. layankan aje lah gambo2 nye...

Cma mmg suka pada martial art.lebih2 lagi dunia persilatan..dekat sedekad jadi pesilat..Cuma sejak dah kawin,mmg totally out nk ikut kursus2 or tournament.. jadi pemerhati je la.. rindu betul zaman2 kegemilangan..

Dari jadi wakil pertubuhan,jadi wakil daerah, jadi wakil negeri..pastu jadi WASIT..
Menang pingat emas, gangsa, perak, x menang ape2.. hahaha..oh kenangan -_-..

Oppss.. lari tajuk pulak.. miaahahahaha....

Notacomot~ nk g Prepare Juadah berbuka jap...jom bersilat kat dapur!




♥ Library ♥

♥ Traffic ♥