♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

02 July, 2013

~ Jadilah Tu... ~


Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya…

Salam petang uols..

Muahaha.. berdebu dah..baru je sehari tak menjeguk.. sorry uols.. mood nk berblog ntah kemana plak..hehe..

Al kesah..
Alhamdulillah…
Sirim Surveillance Audit hari senin lepas berjalan  lancar.. Takde NCR.. Cuma ade beberape recommendation dari pihak Auditer.. Logaaaaa hati den walaupun Den selamat dari disoal siasat..head & Chief je yg disoal siasat.. muhmuhmuh…

Okeh..
Dah petang & hampir2 basi baru nk share kat sini..*try buat semlm*
First attempt cma buat donat.. gegeh la den mmbuatnye..
Senang rupenye.. miahahaha.. lenkali bila kerajinan buleh la buat lagi..
Harus la seronok donut menjadi..

Donat Rupe Huduh xpe.. Janji Hubby Puji Sodapppppp :)

sebelum ni ade buat pudding telur caramel..alhamdulillah jgk.. menjadi pudingnye..cume gula hangus tu cma failed lagi nk khatam..pic nan hado..selamat masuk perut hubby.. cma belajar buat ni pun sbb hubby sukeeee sgt mkn.. faiz pun nmpk gaya mcm dah terikut pewot aboh die..suka mkn pudding..seri je tak beberape nk suka…

sekian..

notacomot~uols mkn ape je ptg2  tadi?


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥