♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

29 April, 2013

~ Ayam Panggang Sodap! ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam Pagi isni..
huuuuuu.. isnin sudeh... ^^
Uols... hari tu cma try la masak ayam panggang versi kak Ina, Ibu kepada Aqilah & Alisha yg gojes tewwww..
maklumler... tertarik benor hati,jantung & limpa ni nk men'try' resepi kak ina tu..
Menjadi ayam panggang tu la.. hubby siap mkn sampai licin siap puji sodap lagi!
Kasi perap dulu barang sejam dua tiga jam... ^^
alahai.. terharu mak noqs.. mihmihmih... tenkiu kak ina for the simple recipe yet delicious 'ayam panggang' i'v ever made.. fuhhhhh... VANGGGAAAAA nya lah..
Semua bahan cma campak sekali, kecuali bbQ sos tu nan hado.. lebihkan sos black pepper jer la..pastu memandang oven pun NaN HaDo maka cma pederaih mak cma punya non-stick pan panggang ayam kat dlm tu...
masih dlm kuali..tapi gedik nk tgk hasilnye.. hihihi
wehuuuuu... sukernyerlah... hahaha.. rasa mcm dah pakar masak  plak.. 
mihmihmih...
uolss.. klu nk try buat boleh je.. resepi ade kat kat sini.. try la..sodappp..
dan hasilnya!!! mabelesss...
isi semua msk elok..& sedappp
Notacomot~ AdE Lagi yg menjadi ni.... tunggguuuuu.. wahhh..suka mak!

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥