♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

15 February, 2013

~ SEGMEN BAGI PI - www.penbiru.com ~

Assalammualaikum...
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam petang

Dari sehari ke sehari cma nk join segmen kak shiela ni..baru la dan nk join. Last minute plak tuh! Huhu..
Jom kite chekidaut....

Okeh..honestly,cma mengenali akak ketika pertama kali akak dtg komen blog cma.last year gitu..
Kira baru2 jugak lah...akak PB ni..orang jati kedah tau... tu pasai dia guna tajuk
"segmen bagi pi" ni...
Blog akak berceritakan mengenai percutian ke tempat2 menarik.wuhuuu..dah banyak tempat akak pergi ye..baru2 ni ke Ho Chi Minh you.. :p

Ermm... akak pandai menjahit manik.. tgk pada tempahan aje dah tau akak ade regular customer yg akan antar bju utk di designkan manik2 nya oleh akak...uols tak caye? Tgk aje hasilnye di Jahitan Manik ni.. oshem!

Selain dari jahitan manik, akak jugak supply JalapenoCheesePowder ..
Terbaru , akak suke benor bercerita kisah dolu2..hik hik.. terasa mcm nk putar ke zaman kanak2 ribena je bile tgk bubble gum tu..

Semua syarat2 & peraturan tlh pun dipatuhi..^^_
mcm terbyk cerita pulak entri ni huhu...>_<
ha..uols yg nk join,cpt2 .. Hadiah semua menarik! Rugi x join! ..last day hari ni tau ..

Notacomot~ Gud Luck utk semua ^^_

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥