♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

17 November, 2011

.: non hado mood :.

السلام عليكم ورحمة الله....
Hye readers..semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat allah yg esa selalu..

Selamat pagi khamis~
Maaf terpaksa delete entri buat kejap td...grrrrrrrr........hampas blogspot sejak akhir2 ni..
Td dah penat2 type,haplod segala gambo..tup2 separuh gambo & entri je yg kuar...yg selebihnye hilang ntah kemana..agaknye..jin2 yg disihir belom kuar lg kot dr blog cma ni..grrrrrrr....
Dah la pic semua cma pegi delete..hang ni pun satu cma..sabar jer la...

Pffffttttttttttttttppppppfffffttttt.........

Mood nak makan red velvet cake mula nak mengade..dah 2 minggu kemaruk nak makn kek ni disebabkan terliur tgk blog2 yg hapdet pasal si baldu merah ni..meh nak tunjuk ckit cane rupe kek cma dok kemaruk ni.. pernah mkn x kek ni?betul sodap ke?

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Google ads
*si baldu merah*
Makanya..dengan ini cma ingin bertanya pada uols yg tinggal di area2 petaling jaya dan sewaktu dengannya.. tau x kat mana kedai2 berhampiran yg boleh buat delivery kek ni..@pun yg uols  pernah order kat sesape?

Please...please....please.....

Kemaruk sgt ni...huahuahua...
Ade Google pasal kedai on9 yg jual kek ni..tp sebelom nk teruskan..nk tnye uols kot2 ade yg lebih menarik,tertarik..

Gtau cma eh..


Nota cmot~blogspot..oh blogspot..jgn le buat hal lagi...frust mak!

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥