♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

10 October, 2014

WhatsApp PLUS (Baru)

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Semoga Senantiasa Berada didalam lindungan Dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...

Hehe, org len dah lama guna/ tau psl WhatsApp PLUS ni, cma baru terhegeh-hegeh nk catch up pasal apps ni.. out of date betul la.. hahaha.. abaikan..

Beza dgn WhatsApp yg lama, WhatsApp PLUS ni icons die lebih menarik, ada themes yg blh kita pilih, interface dia pun bleh thn.. kalau ade kekawan kita yg dah install apps ni, hantar icon ke kita, kita tak kan dapat view icon tersebut.Ada cara nk install Apps ni Ye..Sesape yg belum install WhatsApp PLUS baru ni, moh le kite sama-sama melihat caranye..


Nota :-
Sebelum install Apps Ni, uols kena clear segala-gala conversation yg ada,lepastu uninstall WhatsApp yg lama tu, kemdian baru install WhatsApp PLUS ni.
ni contoh interface WhatsApp PLUS
ni contoh interface WhatsApp PLUS
ni contoh interface WhatsApp PLUS
 

Cma belum buat lagi, hehe.. byk benau conversation yg nk di clearkan.. hold on dulu..ada kawan, and kawan kat opis dah donlod.. derang cakap ok..
kalau uols pun nak download atau nk tau lebih lanjut pasal WhatsApp PLUS baru ni. leh je klik SINI.
Sekiranya berlaku apa-apa masalah setelah uols install apps ni, cma tidak bertanggung jawab ya..risiko diatas diri sendiri..Macehhh :p

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥