♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

14 March, 2014

Senarai Peserta Shiemacma 1st Giveaway 2014



Assalammualaikum…
Semoga senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya..
Salam Jumaat yg penuh keberkatan…
*maaflambatupdatesebabpuantanahbztimbaair*
huhu..

Alhamdulillah Shiemacma 1st Giveaway 2014 telah pun tamat semalam (13.03.14)..
Seperti yg dijanjikan, hari ni cma akan keluarkan senarai peserta..
So,sila semak yer link uols  kot2 tercicir.. sila inform cma yer..

cma bg tempoh sehingga esok ptg jam 3ptg jer taww..
insyaAllah, esok-sabtu (15.03.14) jam 3.15ptg cma akan umumkan pemenangnyer....

Senarai Peserta Shiemacma 1st Giveaway 2014 yg gojess & macho ~


18.http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/03/shiemacma-1st-giveaway-2014.html 
19.    http://mie-cyber.blogspot.com/2014/03/shiemacma-1st-giveaway.html
81. http://ujieothman.blogspot.com/2014/03/shiemacma-1st-giveaway-2014.html
82. http://www.syuhadasalleh.my/2014/03/shiemacma-1st-giveaway.html

Alhamdulillah..CMa rase terharu uols,walaupun GA Cuma berlangsung selama 3 hari..eh eh.. 4 hari sebenarnye..cma salah kire..bhahaha.. xpe..abaikan.. :p
Tapi seramai 82 org yg join..terharu sgt2..

Terima kasih juta2 lemon sbb sudi join & support GA kecik cma ni… So, pada kawan2, nantikan keputusan pemenang esok- 15.03.14 jam 3.15 ptg yer.. InsyaAllah..

P/s : Nak senang cari link, Tekan je ‘Ctrl F’..
ha..lps tu,blh la uols blogwalking sesama sendiri menambah rakan taulan (^_^)Y

Maafkan CMa ye..jika ada yg terlebih tu, dtgnya dari allah swt..dan terkurang tu datangnya dari khilaf CMa sendiri..allahu!.Terima kasih sekali lagi ..InsyaAllah..ade rezeki, CMa anjurkan GA lagi.. huhuhu.. :D

Jangan berhenti berharap.. #PrayForMH370 #DoaUtkMH370

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥