♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

13 February, 2014

Menjana Pendapatan Dengan 8Share


Assalamualaikum...
Semoga Senantiasa Berada didalam lindungan Dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
salam petang semuanya..

setelah berhari-hari panas membahang, alhamdulillah..akhirnya, semlm petang dlm kol 4 gitu, hujan turun mencurah-curah..Lebat..sehinggalah pukul 5.30 mcm tu,baru la reda dan kembali cerah semula.. syukur.. :)

Ha.. hari ni ni nk share salah 1 website yg boleh buat kita menjana pendapatan sampingan. serious uols. uols buat, uols dpt.bukan MLM bukan Skim Cepat Kaya atau apa-apa skim. muehehe..Sama macam NUFFNANG, 8SHARE ni dijamin datang dari hasil yg halal.melainkan uols menyalah gunakan link tu dgn tujuan utk menipu sambil mengaut keuntungan.Harem!

mungkin ramai yg dah tahu, pada mereka yg tak tahu 8Share.com ni merupakan website untuk promote iklan-iklan terbaru.kira macam nuffnang jgk la.. dia akan kira Cost Per Click.

Tugas kita hanya perlu sharekan iklan-iklan terpilih di laman sesawang or mana-mana yg uols rasa dapat menarik minat orang lain untuk klik lebih lanjut.

CMa pun dah join..lama dulu..awal tahun 2012.tapi time tu, tak aktif sangat.Penghujung 2013 start aktif semula..alhamdulillah..adelah sikit duet poket..

yay..akhirnya dah bleh cash out.tapi tunggu dulu lerr.. ^^

Ni di antara iklan-iklan yg CMa ditugaskan untuk share.


nak join? senang jer...
Klik NAK JOIN 8SHARE sekarang.
kejap jer sign up, lepas tu dah boleh mula buat tugasan.. ^^

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥