♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

03 February, 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014


Semoga Senantiasa Berada didalam lindungan Dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam Isnin semuanya... :)

Hari ni cma nak juin Mega Giveaway dari Kak Ina Intan Berlian ni..
Syarat2 nak join simple sangat uols..dan yg best, ada 45 pemenang akan dipilih oleh alisya yg comel tu..
Nek tgk hadiah? ni ha..

Jubah Gorgeous

Jubah Gorgeous

cma tayang 2 je dulu.. ada banyakkkk lagi hadiah2 menarik tau.. nak tengok hadiah selebihnye meh Klik 

Hadiah untuk pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014


Amacam? bestkan? hehe.. meh join meh..klik jer banner kat atas tu or bleh jek lik sini
Link di bawah merujuk kpd Senarai sponsor utk Intan Berlian Mega giveaway yg marbeless ni..


Tarikh Tutup adelah pada 16 February 2014

Jom Juin Reramaiiiiiii =)

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥