♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

04 June, 2013

~ Rv + Dc = Sushi ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam Pagi selasa…

Last Weekend mase g beli barang dapo stock sebulan ke Mydin Usj,
Singgah la ke bahagian Food & Beverage kt dlm tu…
Boleh tahan renovation space baru diorg ni.. sesat dok pusing2 dalam mall tu… huhuh

Berpinau mato den tgk mcm2 jenis kudap2 kat sitew.. hewhewhew..

Pusing2… jumpa sushi.. ngap!
Pusing2 jumpa Durian Crepe.. Ngap!
Pusing2 Lagi, Jumpa Red Velvet Cake..Pun Ngap!
Pusing dan pusing lagi.. opss.. dah habes pusing, ehehe..

Ade ayam tergolek, pizza, bun, bebola, air sejuk, dan bermcm jenis cake choc moist..mau berambang bijik mato den tgk syurga makanan itew… koh koh koh..

Memikirkan dietku yg hampir punah, makanya ketiga2 ini jelah hasil tangkapan kat dlm tu selain bebola dan juice utk anak2.. mihmihmih…

Dalam banyak banyak banyak jenis SUHSI.Cma suma suka isi ketam ni (kanikama), telur & Timun Jepun.
Lain2?? tak sukOO...
Durian Crepe (DC) RM6.99Pax.Ade 4 Ketoi dlm tu..sedap juge la...
nyum3..
Red Velvet (RV).RM4.99/Box..
Buleh tahan sedapnye..klu tak kerana diet, maunye 3 box den habeskan..huahuahua...
opssss!



Notacomot~ Cma sukaaaa sushi oh.. arigato! hohoho.. Uols Suka sushi gak ke?

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥