♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

10 June, 2013

~ Free Talk,KakaoTalk : Ape Yang menarik ?? ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya…

~~~~ Iklan Kejaps~~~ hohooho

Cma de perasan iklan KakaoTalk ni kat Tb.. tapi xde amek port pun sbb HP tak canggih manggih mcm uols, buleh download google Aps..takat HP corby II ni.. Basic2 jer la..
*hahaha..tunggu la I ade HP canggih* :p

Di sbbkan xde enpon canggih,maka HP milik hubby jadi sasaran..
Sape yg pernah guna weechat / whatsapps,Line ha.. kekdahnya lebih kurang sama je..

Tgh ade promosi sekarang ni..nah cma kopipes dari page & web KakaoTalk.


https://www.facebook.com/kakaotalk.my


Uols yg ade hp support google apps buleh je download free…
Klik je Link2 kat awah ni (mengikut jenama Hp)

Android Market: http://bit.ly/ufJSNn
iOS AppStore: http://bit.ly/vDZzKA 
Windows Phone: http://bit.ly/ZJtjEQ
Blackberry App World: http://goo.gl/GrD5Z


Sebarang pertanyaan or maklumat lanjut buleh je ke :-
https://www.facebook.com/kakaotalk.my
http://www.kakaotalk.com.my/

Notacomot~ Selamat BerKakaoTalk ^__^


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥