♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

24 May, 2013

~Tahniah Amy Syaquena (Amy Sinar Raudah) ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi jumaat ^^

Alhamdulillah…bertemu lagi kita di Jumaat penghulu segala hari. Klu belum beristighfar, marilah kita sama2 membasahkan bibir dgn beristighfar memuji kebesaran allah S.W.T…

>>Subhanallah walhamdulillah walailahaillah allahuakhbar <<

Hari ni Selangor dan wilayah yang sewaktu dengannye cuti sempena Wesak Day. Coti! Hurayyy la gamaknye… mihmihmih… Jom menyoping! :)

Berbalik kpd tajuk entri tu..
Cma dgn ini ingin mengucapkan tahniah & mabruk buat Amy syaquena pemilik blog Sinar Raudah & Suami diatas kelahiran bby boy sulung mereka..

Post dari en Hubby amy sendiri

Selama beberapa tahun mengikut blog amy, amy diduga dgn pelbagai masalah..baik dari kerjaya mahupun peribadi…Tapi, amy sentiasa kuat. Dan tidak cepat melatah…Sesungguhnya Allah itu maha berkuasa & maha penyanyang… tidak ada yg DIA berkehendak melainkan DIA tahu kemampuan hambanya… setiap dugaan yg datang itu, ada hikmah disebaliknya…kan..^^

Post dari Ibu Amsyar (Amy Syaquena)

Setelah sekian lama menantikan zuriat..akhirnya.. pada jam 10.02am > 19 May 2013 Lahirlah seorg bby boy yg diberi nama Muhammad Amsyar Rizqin Bin Amirul Ridzuan seberat 2.75kg..
Alhamdulillah… Syukur…

nah lg pic bb amsyar yg comel ni.. (bby semua pun comell….nk2 pulak bby amy ni..)

Muhammad Amsyar Rizqin Bin Amirul Ridzuan

NotaNota~Buat yg masih berusaha utk menimang cahaya mata, jgn berputus asa tau.. cma dulu pun, bukannye senang..5 kali keguguran baru lah dapat seri & tahun berikutnya Faiz.. Semuanya Allah dah tetapkan, kita sbgai hambanya tetapkan berusaha & tawakkal.. dan paling penting, jgn pernah putus asa merayu & memohon kpd yg esa… *muhasabah diri*

Notacmot~ Tahniah amy! Selamat berpantang & semoga kelahiran bby amsyar akan menambahkan seri dlm kehidupan kalian… muahhhh byk2.. ^^



♥ Library ♥

♥ Traffic ♥