♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

13 May, 2013

~Perginya Tak Kembali ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam pagi isnin...

Maaf ye sbb cma xdan nk BW ke teratak uols...Huhuhu..kepenatan & kesedihan...
Ada khabar suka & duka menimpa.. khabar dukanya.... - - - - -

Hari jumaat lepas 10.05.2013 jam 10.30pagi. Satu2nya tokwan yg cma ada telah menghembuskan nafasnya yang terakhir...Belah bonda dah takde sape2.. ni ayah kpd ayahanda cma...

Arwah Tokwan & Tok maliah

Tokwan meninggal dikala umurnya 81 tahun (1932- 2013).
Begitulah kehendak allah.. kami semua tak menjangka yg tokwan akan tinggalkan kami...

Sbb, tok maliah yg tgh sakit. Tok (wife tokwan) disahkan ada ketumbuhan di otak sebelah kanan.. Buat masa sekarang keadaan tok masih stabil. Cuma kadang2 dia lupa.
Makanan pejal langsung tak boleh terima.hanya minum susu melalui tube je. Kesian tgk tok... :(

Adik beradik ayah sepakat taknak buat operation sbb Doc bagitahu, dgn keadaan tok mcm ni, peluang utk survive lepas operation Cuma 20%. So kami semua redha dan mengharapkan kesembuhan Tok maliah...Hari ni tok maliah dimasukkan semula ke hospital taiping utk pantauan... Uols.. mohon doa buat tok cma ya..

Arwah Tokwan cma... 

Tokwan meninggal di sg besi KL..Jenazah dimandikan & disolat di Sg besi kemudiannya di bawa balik ke kampung halaman di Semanggol Jalan Gula Perak.

Alfatihah buat arwah tokwan

Alfatihah buat Arwah Tokwan (Mat Sukot Bin Abdul Rahman)
Semoga Allah mengampunkan segala dosa dan menempatkan Tokwan di sisi hambanya yg solihin & beriman.. Amin..

Terima kasih kerana sudi tinggalkan jejak.. nanti pelan2 cma balas jejak ya...

 Notacomot~ DaripadaNYA kita datang dan kepadaNYA kita kembali.

Mood: Risau melihat keadaan ayahanda cma... dah seminggu hidungnya asyik keluar darah yg banyak.. puas pujuk pegi hospital ayah taknak... Ayah.. along risau.. jom  la pegi hospital... :(





♥ Library ♥

♥ Traffic ♥