♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

20 May, 2013

~ Mug Comel Dari Tirana Aduka ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa hendaknya...
Salam Pagi Isnin.. ^^

Tuan Tanah Agak lemau hari ni coz minggu ni shift Afternoon.. huhu... Masuk kje kol 1pm sampai kol 10pm nanti..Hmm..tapfer la.. ade beberape jam lag ink golek2 kat umah..

3 minggu pertama ni, murah btl rezeki cma..Ade 2 hadiah dah sampai..
Untuk Entri ni, cma nk abadikan hadiah daripada Brader Tirana Aduka..

Masih berbalut kemas.. ^^

Ini saguhati sempena cma dok ngetest Exam Bahasa Jawa Di blog Beliau... Tak de rezeki nk jadi peneka tepat..hihih.. :p
Mihmihmih.. Cma ni bukanlah berdarah pure Javanese. Cuma sedara2 belah bonda yg ramai Jawo.. Klu bonda cma sendiri pun mmg tak tahu bahase/cakap jawa..kawan2 cma ramai la...
Hehe..

Ha uols yg nk belajar bahasa jawa buleh la singgah ke teratak Tirana Aduka (TA) ni..
Selain dari belajar bahasa jawa, cma tertarik dgn entri2 puisi yg puitis utk Wife TA..romantik giteww.. TA jugak memiliki Triumph Bath tub.. mula2 ingat tab mandi... sekali bukan da.. haha.kemaluan disitew...Ha.. TA jugak rajin promot blog2 @ website baru.. buleh la terjah beliau di >>http://aku-saya-alam.blogspot.com/

Cute 'Cow Mug'
Apepun, cma nk ucap banyak2 terima kasih buat TA atas hadiah tu.. hehe..selain dari Fridge Magnet (FM), Cma pengumpul tegar Mug2 comel jugak... Currrrlasssss kat ton :p

Thanks TA.. Cma doakan kejayaan buat TA didalam apa jua bidang yg TA ceburi (kerjaya mahupun berblog)

NotaComot~ Senyum Simpul2  Y(^____________________^)Y


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥