♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

07 May, 2013

~ Chef Cilik Saya ~

Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam Pagi Selasa... ^^

Al-kesah...
Ni citer minggu sudah... kakak seri yg menunjukkan minatnye utk memasak...
Sebenarnye sejak tahun lepas lagi seri ade mintak kat cma ‘nk masak..’  ‘nk masak’..
Tapi ummi dia ni takde confident level yg tnggi utk bagi dia pegang senduk sambil mengadap kuali tu...

Huhu...seri ni lasaknya len mcm ckit.. takut bila tantrum dia dtg x kena time.. dan tk boleh nk control, di senduknye sape2 yg ade kat sebelah..bahaya..bahaya...



But Now... cma dah boleh percayakan dia pegang senduk memasak kat dapur..
Hihi.. actually mlm tu ummi ni lapo.. nk goreng sosej malas..*iskh iskh ishk*

Pastu seri mengofferkan diri utk mengoreng sosek utk ummi..
“Ummi.... Kakak Nak masak... nk masak hodog *sosej* boleh tak ummi”
Gitulah permintaan dia..

macam macam gaya da.....

adik faiz pun sibukkk nk mengacau menggoreng

Maka, cma pantau jer la die menggoreng..hehehe..pandai anak ummi masak ye..

Notacomot~ Dah besar anak dara cma yg sorang ni..tahun depan dah nk sekolah... pot pet mulutnye mintak nk g sekolah... nk g sekolah.. huhuhu...


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥