♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

21 January, 2013

~ Kami yg suka makan ~


Bismillahirrahmanirrahim…
Assalammualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi isnin!
nyamm..cedapnye.... hai untie2 & uncle2..dah mkn kee...?

Hehehe..bestnye diriku masih bercuti lagi hari ni... *sila jeles* ^^

Oh mkn...
Ternyata seri & faiz jugk kuat mkn... tp ade time2 tertentu dn tgk jgk menu apa yg diorg suka mkn... mcm faiz, dah tentu meratah ikan goreng & ayam goreng *menu utama*
Klu seri, tune mkn die lain sikit. Kurang suka ikan goreng.tp ayam goreng no 1...dan mereka juga suka mkn mknn yg berasaskan mee.. mcm ummi die jugak... hihih..

Seri skrg pun dah pandai nk demand you...hari2 mintak umi buat nasi lemak la..laksa la..Klu time bhn x cukup tu mkn kt kodai la jwbnye...hihih..

Antara jenis2 ikan kegemaran faiz
*ehsan google*
Pagi, celik je mata, :-
“ummi, kakak nk mkn ayam goreng,ayam goreng upin ipin”
“Ummiiiiiii…nk ikan goyeng” 
*haa…ini faiz punya tune..lembut je tang ummiii tu* cair hati ummi ni nak.. miahahaha.. :P

Peberet dua beradik ni
Ayam upinIpin *drumstick*
*ehsan google*

Seri sekarang ni klu dibwk die g pasar mlm dah tau nk mkn LAKSA. Hah..kemain..LAKSA Uols…

Laksa kedah kesukaan seri.
Klu ade telur rebus sebijik lg layannn ^^
*ehsan google*

“ Ummi, jom g sana. Akak nk beli laksa la” tu dia… dah pandai mengarah umi dia ni…
Jagung rebus kesukaan faiz...
Die sorang je mkn...xleh nk share..dekut!
*ehsan google*

Lain karenahnye pulak ngan Faiz :-
“Ummi.. nak yagong! Nk yagong! Alam awan! *ummi,nk jagung, dlm cawan*

Pastuh, mlm td tgh syok2 landing sebelah abahnye, blh plak diorg stop main sama2... pastu sibuk  nk landing kat abah jgk.. ala..jeles la tu..ummi nk berkepit ngan abah kjp pun x bole… dan2 tu diorg ckp,abah! Nk mkn ayam goreng!
faiz eating his chic drumstick! nyam3..
kakak seri wif her drumstick! :P
yeayy..tenkiu abah belanje kami mam ayammmm :p
Hahaha…mcm tau2 je abahmu dah poket penuh ye.. abh pun,menurutkan ajelah keluar g beli kepsi..ingat nk mkn kat luar..tp ummi ni kemalasan la pulok.. hihi…

Hmm.. anak2 ni mcm kerenahnye.. alhamdulilah..dikurniakan anak yg bijak , pandai, & cepat belajar mcm seri & faiz ni...Syukur Alhamdulillah..walau kdg2 tu buat ummi hangin 1 rumah,tp, mlm2 ttp bagi kiss kat ummi sblm masuk tido...hihihi...

Notacomot~ Dah semakin besar diorg ni...akai pun panjang... :p

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥