♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

02 January, 2013

~ Hai January 2013 ^^_ ~


Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum…

Semoga uols semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu….
Salam petang rabu… ^^_


Lambat bersiaran hari ni… adoila… bz betul… sekarang ni dah slow ckit bznye… baru la ade mase nk terjah belog kesayangan beta ni..

Oh… Hello January 2013! Tadi berkunjung kesana kesini, status2 facebook ramai yg bercerita pasal pengalaman bwk anak2 pegi tadika, sekolah utk pertama kalinye…

Seronok betul cma bace.. hehehe..maklum le.. anak2 cma masih blm bersekolah lagi.. so.. x de nk gambarkan perasaan tu mcm mne..tp fo sure, selain dari kita risaukan mood anak2 yg homesick *erkk..betulke peribahasa ni?* hahaa… lain2 nye mestilah happy kan?

Bandar sunway saat ini, hujan turun mencurah2 di ikuti angin yg kuat..abis pasu2 pokok perhiasan kat koridor ni tumbang.. punye kuatla angin..nk keluar snap pic pun cma seram… ade kilat plak tuh… huhuhuhu.. Semoga hujan ini  membawa rahmat buat kami semua..


Okeh… cma nk sambung BW ni,, masih byk lagi hutang2 yg belum dijelaskan…Harap maaf ye kawan2..skrg ni bile time cuti, mood nk berblog tu kelangit sungguh! Huhuh…
Pelan2 nk jejak semula ni.. Tenkiu ye follower baru…selamat datang.. ^^_

Notacomot~ Rutin harian kembali semula.. mane yg bekerja, selamat bertugas kembali.. mane yg suri rumah tangga, selamat menyiapkan lauk2 pauk dan anak2 utk kesekolah..
Yeah.. routine back to normal again… hihih..

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥