♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

29 February, 2012

✿ Wordless Wednesday ✿

السلام عليكم ورحمة الله......
Salam Pagi rabu..
Semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat Allah yg esa selalu.



hahaha....nak tanye..uols panggil nama mende tu ape?
Ubat stapler?
Staples?
Bullet?

♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

28 February, 2012

✿ Movie Review: Ghost Rider ✿

السلام عليكم ورحمة الله........
Salam pagi selasa..
Semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat Allah yg esa selalu..
Pengarah : Neveldine/Taylor
Pelakon : Nicholas Cage,  Ciarán Hinds, Idris Alba
Okeh..ari sabtu lepas dating berdua2an ngan en asben,kami pegi gsc mid valley tgk woyam..ohoho..lama sungguh kami x dating berdua..ngeee... ^_^..Ingt nak bwk anak2 g tgk wayang skali..tp pikir 4,5,6, kali..xjadi..coz faiz masih lom sesuai utk dibawa masuk ke panggung..jadinya..Fair utk dua2 umi tinggal je dulu..buleh ye..hehe..InsyaAllah..next time bila dah sesuai umi bwk ye.. :)
Ghost Rider 2
Okeh..
Nak citer panjang2 cam x de kerajinan nak menaip..buleh baca kat cni mengenai review pasal citer neh..Dan masuk bab cma review plak..citer ni sgt2 la menghampakan..err..cma suka lagi tgk yg part 1 tu..penuh aksi dan thriller..Nasibla x amek yg 3D punye..kalo x menangis la den..

Tp satu part yg buat cma gelak bila budak tu tanye kat Johnny
 “ mcm mana rasanya bila awak bertukar mnjadi ghost rider dan tiba2 kamu ingin membuang air? “
Hahaha..nie la aksinye..
 Jadinya si Johhny pun buatla aksi cam budak2 yg buang air merata2..tp budak ni plak membayangkan ghost rider ni buang air sambil berapi2.. hua hua hua..gelak seyh.. :p

Kalau disuruh bagi bintang..dalam 5 tu 2 je kut yg layak..

Cma: Ermm..latest movie korang dah tgk movie ape?

♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

27 February, 2012

✿Tamat Riwayat ✿

السلام عليكم ورحمة الله.........
Selamat pagi isnin...
Semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat allah yg esa selalu..

Uhuhu...Dinginnya pagi ni..semlm dari petang sampai ke tgh mlm ujan renyai2..sojukk..
Suka3..

Muahahahahahaha...Gumbiranya hati saye...
Ini adelah kerana tamatlah sudah riwayat LIPAS TERBANG yg menganggu gugat malam2 ku..
Huahuahuahua..

Padan muka..padan muka..huhu.. kejamnye saye.. (-_-“)

Sebenarnye..cma ni bukanlah kategori seorang yg penakut lipas..Cuma agak geli bila kaki2 dia merayap kat anggota badan..nak2 pulak yg baru dapat sayap..kemain lagi terbang kesana kemari dgn bangganya..argghhhh.. tensen diriku bila mengenangkan keangkuhan LIPAS TERBANG itu..

So mlm tadi..LIPAS TERBANG itu memulakan misi lagi..terbang tak tentu arah..Kakak Seri ngan Adik Faez menjerit2 UMI..LIPAS..UMI..LIPAS..Erkk..penakut lipas upenye..hehehe.. ^_^

Jadinya..keluarkan senjata..target tepat kat sasaran..SPRAYYYYYYYYYYY..
Nah..jatuh terlentang..terkuak lentang kaki2nya..
Puas Hati ­^_^
Padan muka

Huahuahua ^_______^
Sekian..Berkahir sudah riwayat kamu wahai LIPAS TERBANG..

Cma: Maaf sekiranya cerita ini ada yg merasakan kejam..
err.. Ade sesape yg gerun ngan lipas x hehe.. :p

♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥