♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

12 December, 2012

~ Pak Yusuf Mee Rebus ~

Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat ALLAH yg maha esa selalu…
Salam Pagi Rabu (‘’,)
Wahh...cantik date hari ni...12.12.12..Ade sesape yg sambut something special ke hari ni..? hihihi


Hasil Carian Google
Ohooo… Rabuuu sudah… hihih..
Entri ini sambungan dari kisah pergi berjimba ke ZoO Negara

Weolz balik lebih kurang dlm kol 2.30pm camtu… coz tgk cuaca dah mula mendung dan hujan rintik2..cepat2la cabut balik..Tenkiuuu asben bwk kami jenjalan… sgt best.. lebih2 lg tgk seri & faiz yg sgt eksited tgk haiwan2 & segala jenis serangga.potpet2 mulut diorg x henti2.. hohoho… Alhamdulillah… sakan berjalan.. ^_^

Perut dah berkeroncong, so kami menuju ke kedai Pak Yusuf. Hunting for the Mee Rebus & all kind of mee yg menjadi bualan ramai…Kedai ni dekat je ngan kawasan umah cma..

Menu wajib : Ayam goreng.. ntah ape aksi die buat bila cma nk amek pic die tgh ngap ayam tu.. :p

Seri ngan faiz mkn xtoleh kiri kanan dah... hohohoh :P

Tgk la keasyikan faiz menghirup kuah sup tuuu.. ^_^

Mee rebus daging : mee rebus biasa : mee sup : mee kari ( shedapppppp) ''_

Asben order mee rebus+daging, bonda cma mee rebus, cma k.tiaw kari, seri & faiz mee sup & ayam goreng (menu wajib) dan penghilang dahaga teh ais,teh panas & teh o limau ais…

Alhamdulillah… Mmg sgt2 sedap… berbaloi dtg & mkn.. kene dgn selera tekak kami semua… Faiz sampai menghirup kuah youuuu… nyamannnn ^_^

Kedai ni x sure la ade ke kat tempat2 lain @ tak.. try google x jumpe pun…
Klu nk merasa,meh la turun taman medan ni ha….. hehehe.. ;)

Notacomot~Again, Mekasih En Hubby.. sayang die…


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥