♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

28 December, 2012

~ Durian Crepe (DC) : Akhirnya merasa jugaK! ~


Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum…
Semoga uols semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi Jumaat… ^^_

Ha.... durian Crepe~~`

Sana Sini dok cerita pasal DC ni… Punyela eksited tahap gaban nk merasa kuih berhantu ni…
Cuti ari rabu lepas, gegeh ke Mid Valley Megamall Hunting for this Kuih… haih la… nasib bek ade lagi… cma datang beli dalam kol 11 pagi camtu… boleh plak abis!!!??? Pastu kebetulan supplier datang anta stock baru..Alhamdulillah… merasa jugak la…

Cma beli dgn harga RM10.00 utk 6 ketul DC comel lote kat dalam bekas tu… Rasanya?? Okeylah jugak..mmg kene makan time DC ni btl2 sejuk baru sedap… Tapi tu la.. bila sendawa mmg teruk bau dia.. kalah bau mkn durian berkoyan2 tu!! Miahaha… cma..cma..

Nielah rupenye… :p

Nyum3.. ^^
Sesambil tu sempat grab donut utk anak2.. mmg menang menyekik diorg ni… Alhamdulillah jgk.. suka tgk anak2 mkn dgn berselera.. hihih….

comel2 je..miahaha

Rupenye Crepe ni banyak Variant ye? Dr ape yg cma tahu setakat ni :-

Durian Crepe
Choc Crepe
Corn Crepe
Mango Crepe

Ha… ape lagi crepe?? Hehe… lepas ni tekak teringin nk mkn Choc Crepe plak.. Hadoila…

Oh ye, kedai ni letaknye di LG, on the way uols nk ke Garden tu. Die kat tengah2.. kecik je pun kedai die..setakat peti ais display tu.. kiri kanan semua restoran makanan…

NotaComot~ Terliurrr tgk MJ tayang Choc Crepe… huhu…. ^^

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥