♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

18 July, 2012

✿ Candle Light Dinner ✿


Assalamualaikum…
Semoga kalian semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa selalu…
Salam Pagi…


Hehehehehe… Banyak le candle light dinner nye…
Pada entry semalam kan cma dok heboh3 kate nak ajak en asben ke satu tempat utk mencuba sesuatu yg lazat… jeng3….

Alhamdulillah… Tertunai jgk impian ku itu… Memandangkan en asben menyukainye jadi x rugila klu cma x abes mkn… kemana tu???

Ala… xdela demand sampai nk mkn kat hotel 10 star… kat stall je pun… heh =D
Cma teringin sangat sangat sangat sangat sangat (berapa byk sangat da… ) iskh… xtaula nak kata teringin mcm mana tu..teringin mengalahkan ibu mengidam.. teringin sangat nak try rase burger bakar (la..burger bakar je..heh~ )…

Terliur tau bila on9 pesbuk mahupun blog...ade je yg menayang burger bakar ni...tp puasa punya pasal...wa tahan beb… dah abes puasa ganti ni wa balas balik beb… kekeke.. mula nak mengarut dah cma ni…

Okey..terbanyak cerita plak..meh la cma sajikan menu yg kami bedal mlm tu… amekawww

Pilihan En asben : Double beef burn cheese


Pilihan cma single chicken burn Cheese
Cma bagi rating 5 bintang utk semua service kat cni…Mmg puas hati…
Nak skodeng tempat tu?? meh klik BURGER BAKAR

NotaComot~ Terbaekla….Syukur Alhamdulillah selera tertunai..mekasih abg…
Ayg sayang abg ketat2 mcm selalu… sayang sgt3...terima kasih kerana melayan kerenah wife mu ini… ^_^


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥