♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

02 March, 2011

..::jOm..!!!Derma Darah::.

السلام عليكم ورحمة الله....


muahahaha..sebut pasal derma darah je bertempiaran uols lari ye..hehehe..

sape suka derma darah??? angkat pc anda..!ya..cma sokong uols yg suka derma darah..yg x suka derma darah tu bukan cma x suka ye..well....itu haq masing2 kan??

ckp psl derma darah, last week kat uni ade wat kempen derma darah..cma ni pantang je dgr psl blood donation drive mesti nk pegi..kebetulan faiz dah x breastfeeding lagi..so,cma gunakanlah peluang keemasan utk derma darah..cma pun sihat,byk darah..(hehehe) ape salahnye bagi ckit kat org yg memerlukan.. ye x??

masuk ni dah kali yg ke 15 cma donate..tp hanya 7 je yg tersenarai..yg lain tu lupa nk bw kad derma darah dn ada yg lupa nk tampal sticker..

yg seronok derma darah ni of coz la pahala bila dpt tlg org yg mmerlukan pastu ade goodie bag plak tu..lagi la best..tahun2 sudah cma ade pegi kat GDEX jln tandang..mmg bsr la goodie bag dorang bagi mcm2 ado..yg cma pegi ni xde goodie bag..derma darah je ..he..
oke ye..enjoy la pic...
phemplet

yg sudah2

ramai penderma yg bermurah hati..

siap sedia sblm misi bermula..


dpt sijil tuuu
notacmot~We received a SOS call from the National Blood Bank asking us to host this event as their blood supply has been depleted very badly during to the recent Chinese New Year season-Health & Safety

oho...tu psl tetiba je nk buat..rasenye tahun lepas bru je buat..tp cma xdpt derma coz baru pas bersalin..huhu..

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥