♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

25 February, 2011

.::Contest 5-5-5 Deqdeq::.

السلام عليكم ورحمة الله....


oke..stelah sekian lama terperuk dlm draf ni..alhamdulillah...berjaya siapkan..maaf ye deqdeq..lmbt plak cma join..edit mana yg patut dulu..satu lg...cma kene selesaikan tag yg date line nye jatuh pd bulan ni...terkejar2 jugala..and finally contest deqdeq ni..cma support deqdeq taw..deqdeq..cma sahut cabaran mu...jen jen jen....
cma dah letak banner dan link back..

klik utk join same!
 
ni screen grab pic puzlle nye..
kucen itam yg somel…nyawwww…

Sblm tu sila baca cara penilaian dulu
Nk tau hadiahnye klik $$$$

Oke..deqdeq
berikan pendapat tentang slogan

CREATE, PROTECT & PRESERVE”

hmm..cma singkatkan seberapa yg bole.. actually ini based of true story of my life..

selepas puteri cma ditimpa kecelakaan ari tu,baru lah cma terhegeh2 nk CREATE sesuatu utk PROTECT insan2 yg cma syg.thengs utk hubby coz awl2 lg dah CREATE insurans utk melindungi kami ank beranak ni..satu hal lagi,cma ni agak kalut ckit dlm pengurusan kewangan,baik simpanan mahupun perbelajaan..tp alhamdulillah..belajar dari kesilapan,cma mula buka mata ttg pentingnya pengurusan kewangan..x ssh rupanya utk memahaminya..diatas penerangan dr pihak2 tertentu yess!cma berjaya.dan sampai sekrg cma bole manage pengurusan kewangan dgn cara yg berhemah..yess!!
google ads


bila usia semakin meningkat,cma terfikir ttg wasiat pula..ape jadi dgn simpanan kita yg bedozen3 kat bank? (byk ke tu??he3..).segala caruman KWSP,bila cma dah x de nnti??kemana hala tuju kesemua $$$$ tersebut??..WASIAT!!.Ya..uols tau betapa pentingya wasiat ni??alhamdulillah..selain pihak2 yg berkenaan,kwsp adelah diantara medium cma mewasiatkan segala caruman..semua ni bkn utk kebaikan diri kita..tp utk mereka yg kita syg..supaya dpt PROTECT mereka dikemudian hari dan juga PRESERVE mereka dr bebanan hutang piutang yg tertinggal..dn paling penting mereka yg kita syg  PRESERVE  dr segala hal mngenai $$$$$
google ads

dgn itu…bukalah mata…
CREATE
sesuatu utk

PROTECT
insan2 tersayang dan

PRESERVE
mereka dari bebanan hutang
senang kan??

oh ye…kalau uols nk tahu lebeh details ttg ilmu pengurusan kewangan,wasiat dsb..masih belum terlewat..jumpalah dia..insyallah..dia dpt membantu uols dn tnya apa sahaja ttg pengurusan kewangan yg berhemat..siapa dia?dia bkn otomen,bkn sailormoon bkn juga green hornet tp dia seorg yg lebeh tahu ttg ilmu pengurusan wang...

tarikh akhir adelah pada 31 march 2011
dan keputusan akan dimumkan pada 05-05-2011


update 28/02/2011
5 org yg cma nk tag ialah...
  1. angah sayang
  2. kak munna
  3. kak yus
  4. aibaks
  5. amy syaquena
sekian...silalah buat tag ni ye....

nota cmot~jgn menyesal dikemudian hari..bertindak sekarang..gud luck 4 me N 4 u!

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥