♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

03 November, 2010

~jOm mkn!!~

السلام عليكم ورحمة الله
Hmm…kejap jer dah masuk bulan november..pejam celik-pejam celik..,dah abes tahun 2010..
Wahhh….n3 mkn lg..
He3..ari sabtu lepas, cma ngan colleagues g pekena steamboat kat flaming steamboat Sunway pyramid..
Ala…xtvt di hujung mggu..xder ape2 program,so we ols decide nk g lepaking kt situ..mkn2..cma dah g sblm ni ngan family..ni kali yg ke2..

buat penggemar steamboat,u guyz leh test drive kt cni..he3..test mkn..ok jugakle mnu2 kat situ..tmpat ni bukak dr 5pm sampaila 12pm.. crowded nyer x pyh ckp la..klu nk dtg,x kesah la ber2 @ reramai better booking dulu..takut dpt table yg x bez..nk mkn pun x senang..u olz bleh choose sama ade nk table inside (ade ekon) @ outside (those for smoking)..
variety die byk..drpd seafud , stimbot , western fud , err.. fud fud.. ntah ape lg la.. nk tau lebih lanjut- klik kat cni..

flaming steamboat
erm..lyn ler pic2 yg smpt cma snap ni..

1st round

2nd round

dessert

peberettt

lapaq stimboat~~

nyummy
awek y suke pose..

peberettt

p/s-rating utk kedai ni 3/5 blink2..xsuke bila dah terlalu lalu crowded, environment dia jd sgt2 la x selesa..hrp2 restoren ni blh diperbesarkan lg n tmbah lg variety yg sedia ade ni.. (cume jgn tmbah $$$$ udah le..) miahahaha…
apepun cma njoy.. thnxz my dear fwenz..ade mase lg kite g terjah restoren len plak..(muara ke, nelayan ke ,saloma bistro ke , bora asmara ke..bla..bla..blah..blah…blah..ke..)
heheheh

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥