♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

17 October, 2015

Jana Pendapatan Sampingan Dengan GLOBAL TEST MARKET

Assalammualaikum & Hai...

fuuuuuuuuuuuuuuuu...
fuuuuuuuuuuuuuuuuu...
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

tudia habuk baq hang.. hahahaha...
aduiyai.... mood ni, bila dia stop skali nk berblog. haruslah terus stop nk meneruskan..
tu lah dia penyakit "M" :D

So many thing happen. good thing, bad thing, dah name pon kehidupan ye dok? kite sendiri yg mencorakkan kehidupan kita, bukan org lain.. fufufufufuuuuuu.


GLOBAL TEST MARKET

Mesti ramai diantara uols yg dah tau pasal Website ni.. CMa pun baru 3 tahun follow jawab survey kat website ni.. sbb males punye pasai, mmg jarang sangat..tapi bila datang time rajin, rajinlah menjawabnye..muahahaha...

Bestnye website ni, bila kita jwab survey yg diorg hantar, kite buleh kumpul point. dan bila point dah ready nak redeem, kita buleh dapat cash..dan palingg best sbb die dlm US Dollar. convert pi masuk MYR, aummm jugaklah habuannye,, ngeh ngeh ngeh

Baru2 ni cma dah selamat redem 1020 point terkumpul dan dapat USD100. bila dapat cek tu, adelah dpt RM210 ..Alhamdulillah.. dengan jawab survey saja pun kita buleh Menjana Pendapatan Sampingan. Sapa2 pon buleh join..

Kalo uols berminat nak join, buleh jer klik link GLOBAL TEST MARKET ni atau pun buleh jer bagi CMa Email uols ke-[ shiemacma@gmail.com]  nanti CMa sent more details ..

Sekian..

mood mana mood?


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥