♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

20 September, 2013

~ Kalau Dah Bukan Rezeki ~


Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam pagi Jumaat u all..
Alhamdulillah kita diberi peluang utk bertemu lagi di hari jumaat penghulu segala hari...
cepat masa berlalu..tak sedar betapa banyak masa yg kita dah sia2kan.. :(



Hmm.. ni nak citer mengadu kat uolss.Hari rabu lepas CMa kehilangan Beg Telekung *Begtelekungpunnkkecohke?apedaaaaaaaa*. Hari selasa sebelum tu, iolss keje mlm.last cma guna waktu maghrib. di letak kat tempat biasa yg CMa selalu park.atas almari.ade byk jgk beg2 telekung lain.

Pastu, waktu nk zohor keesokan harinye. cma tgk beg telekung tu takde *plingplingpling*. Cuma ade, telekung & towel kecik CMa yg ditinggalkan terkontang kanting kat situ.
Puas geledah kesana kemari..Hampa :(. sehingga entri ini ditaip masih tak jumpa..

Hmmm..walau masih sedih,dah niat sedekahkan beg tu buat hamba allah yg 'terambil' Beg Telekung CMa tu.. *dlm hati masih berharap jumpa* huhuhu..blh gitu? redha CMa... Redha..Beg Telekung ni pemberian someone.nun..jauh di sana..disana...

agak ralat sbb selama CMa letak Beg Telekung tu kat situ, tak pernah ade yg usik. udah le surau kat level 3 ni makin sesak,dek kerana surau di level 1 tu tgh renovation.Hmm mungkin teramek la tu..

Buat Hamba Allah yg 'Terambil' Beg Telekung saya kaler Hitam & ade brg2 mekap dalam tu,Saye mntak maaf kerana telah menghukum awak mencuri harta saya.Cuma saya harapkan, jgnlah dibuat lagi.saya redha sedekahkan Beg Telekung tu pada awak.
Kalau Dah Bukan Rezeki, makanan yg nk tersuap di hujung mulut pun akan terjatuh. kan?

Sekian..
Sahabat CMa yg kehilangan kereta Beliau Tempoh Hari, Telah pun dijumpai selepas genab 100 hari kereta dia hilang.walaupun keadaan dalaman kete tu blh di istiharkan Total Lost, Alhamdulillah..Rezeki dpt kembali..

Bulan akan kelihatan cantik dlm masa 3 hari bermula dari malam khamis hari tu. dah tgk tak? alhamdulillah..maha suci allah..sungguh indah ciptaan mu.

Notacomot~ U All pernah kehilangan barang? dpt jumpa semula?

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥