♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

15 February, 2013

~ Selesai sudah diantara kita ~


Assalammualaikum...
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam petang eberibadi.. “,


Adesss.... naik cramp jari jemari cma yg comel ni dek kerana melangsaikan hutang jejak balas uols...wuhuuuuu... penat tp best! Seronok dpt baca citer2 uols menghabiskan masa cuti sempena CNY hari tu...oh ahkak yg kt berlin tu jgn homesick tauu..ckp ngn JJ  cma nk mandarin dia ckit! Muahahah... :D

Tersangatlah sejuk kat dlm library ni la... jari2 dah jadi sejuk..hidung pun sejuk... agaknya masih mood bercuti, student pun x ramai...kosong library.. muahahaha...

Oh ya.. selesai sudah hutang blog walking diantara kita .. *ececececehhhhh*
tenkiu kat uols yg sudi dtg tinggal komen even cma x sempat terjah lg sblm ni.. syg uols ketat2 tau..

Feel tired lately ni..mood pun x bape nk elok.asik nk hangen je...huhuh. nk P hagaknye..
Ermm...

Till then, kite ketemu lagi yek.. nk g menjoin ga jap ni..
Muahahaha...

Notacomot~ “THIS GIRL  makchik IS ON FIRE”


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥