26 February, 2013

~ Oh Tidak ~

Bismillahirrahmanirrahim…
Assalammualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
salam pagi selasa…

huhuh… bangun pg ni terasa tekak kembali sakit ..adesss….
eksyen kamen sgt… Menguyah ais xhengat donia

cek2 ade tompok ulCer plak kt belakang gusi.. tu pun terasa sakit bila gosok gigi td.. alahai.. xde mood nk bercakap sampaikan ade yg tegur n ape cma ‘senyap’ je hari ni..
hahaha.. *hari2 cma ni bising ke?? Oh tidakkkk :D*

tiade petua yg lebih mujarab selain dari tenyeh ngan garam.. wuhuuuu…menitik air mata ni.... rase mcm nk gune bonjela je… x_x…

Notacomot~huhuhu..cma x sombong hari ni.. bukan tak mau bercakp..Cuma kurang bercakap dek kerana ulcer ni...Mahappppp


11 comments:

  1. aloooo kesian pulak dgn cma... sabar erk.. rehat cukup2 ye :)

    ReplyDelete
  2. dlm blog xyah cakap cma...cakap gn jari jew..hihii..mg cpt sembuh

    ReplyDelete
  3. mmg azab ckit lau ade ulcer dlm mulut..smoga mereka semua paham ...cpt smbuh ye cma..snyum2 selalu :D

    ReplyDelete
  4. Salam Cma…kesian cma..husband kak intan pon batuk teruk dan sakit tekak…bila ada ulser hati2 cma sebab takut jadi demam panas..dulu kak intan kena..siksa rasanya..huhu..makan ubat ya ..g kelinik cepat2

    ReplyDelete
  5. aduuuhhhhh,cma..k'imi dpt mbygkan kesakitan itu..moga cma kuatkan smngat ye :) brdoa byk2..inshaaAlaah..ringan sikit kesakitan tu :)

    ReplyDelete
  6. kak munna pun baru je lepas sembuh dari ulser kat lidah.... sakitnya bila nak makan dan bercakap... siap guna bahasa isyarat lagi bila nak bercakap dgn anak2

    ReplyDelete
  7. hahaha so hari ni jari jer la bercakap yer. hope your ulcer gone soon.

    ReplyDelete
  8. aouuuchhh... menahan sakit tu...


    ni dah okay ke shiema?

    ReplyDelete
  9. Salam Cma yang ohsem like Meme....
    yang.. ulcer tu dh okey ke?
    sakit sungguh kao letak garam, dpt akak rase kepedihannya..

    ReplyDelete

♥♥ Alhamdulilllah...Terima Kasih kerana sudi Komen..
Cepat @ Lambat cma pasti akan terjah link uols kembali tauuu ♥♥

♥ Ping Terbaik ♥

Blogged.my