♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

11 November, 2012

~ Off Line ~

Bismillahirrahmannirrahim...
Assalammualaikum wbt ...
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam pagi ahad! diriku masih lagi gegeh bekerja dipagi ahad ni... muahahaha.. :D


Sejak semalam dan hari ni, sistem kat opis ni masih off9 lagi. Oh ye. kat library ni dorang guna sistem Sirsi DynixSo every year and selected month dorang akan off9 utk sementara waktu bagi mengupgrade sistem lama ke baru @ pun ade kes2 terntu yg cma mls nak amek port. Huh.

Actually hari yg off9 mcm hari ni mmg agak best. Loan berjalan mcm bese... Cuma yg parahnye bila sistem dah kembali ok, humang haiihhh... kene settlekan keje yg terunggak mase off9 tu dlm 1 hari. letih oh.. mmg agak letih..

Offline Mode n_n

Nak pulak next week ramai staff yg cuti.. ofcoz yg sambut deepavali tu cuti. ade jgk sorg staff yg cuti. so skarang ni cuma tinggal 3 org.. whattt!!!? okeh.. 3 org.. dr yg biasa spttnye ade 7 org.. teriak kuat2.. huhuhu.. Nasib bek student x crowded sgt..

Sempat pulak meluahkan perasaanku ini… ehehe… okelah uols.. selamat berweekend..

Notacmot~ Lapo nk mkn nasi lemak.. nyum3.. (‘’,)

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥