♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

25 October, 2012

~ Like, Follow & Gift ~


Bismillahirrahmanirrahim…

Assalamualaikum…

Semoga uols semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa selalu…
Salam Petang ^^

Tayang sampul dulooo ^^_

Hapdet kejap nk bgtau kat hijabulazzwaa & FBhijabulazzwaa Yg gift telah pun selamat sampai ketgn cma khamis semlm… hihih..

Taraaaaaa....!

Terpengaruh ngan entri kak ina yg INI. Hari tu jugak cma join..skrg dah dpt.. hihi sonoknye!! Nak join jugak?? Follow je step2 berikut :-

cma dpt kaler  biru cair.ehemmm cam tau2 je den suko kaler biru...lembut dan tebal materialnye..^^

Like Fanpage, Follow Blog & bagi alamat, lepas tu they all akan hantar sarung tangan @ gift seperti gambar dekat atas tu dekat uols. Gift ni sah sehingga NOVEMBER 2012.. So, uols  berminat nak dapatkan gift dari Hijabul Azzwaa Boutique boleh KLIK SINI

Tq hijabulazzwaa…semoga bisnes semakin berkembang maju ^^_

NotaComot~ Mata saya amat sepet…(mengantukkkkk) hukhukhuk

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥