♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

24 October, 2012

~ Gift dah sampai (‘’,) ~

Bismillahirahmanirrahim… ^^_

Assalamualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat ALLAH yg maha esa selalu…
Salam pagi Rabu..

Tayang sampul dulu...^^
Okeyhhh… Training semlm ku hadiri dgn jayanya! Hehehe.. sdg mengemaskini report2 yg perlu di submit.. ho yeah!.

Nak memberi tahu bahawasanya hadiah kiriman dari blogger yg cute, Cik MJ telah selamat cma terima hari isnin lepas.. baru hari ni nak menghapdet. ^^

Dgn ucapan TERIMA KASIH daun keladi… Harap2 bln dpn blh dpt lg^^ muahaha…x sangke dgn hanye menjadi rakan blogger,mcm2 kite dapat..
Hadiah…duit.. dan yg paling best, rakan2 maya.. hihih..
Semoga uols akan terus sudi berkawan dgn cma dialam maya & diluar maya ini yeh…

Tara.... hihih...siyes..cma x rerti nk tenyeh mende ni.....xpe..pelan2 try..^^
Oh ye… gift yg ni pun cma nk update dari hari ke sehari…asik lupa je…Bkn ape..masih tercari2 siapakah tuan empunya yg menghadiahkan diriku sebutir kerongsang pink yg amat cute ini..
 
Ni sampulnye.. :)

Nielah die rupe kerongsangye....kiut banget!!

Maafnye..cma lupe.. Apepun disini rgn rase rendah dirinye cma nk ucapkan terima kasihhhhhh byk2…comey sungguh kerongsang iteww…saya suka..saya suka! ^^ ngeeee

NotaComot~Cma pun teringin la nak hadiahkan something kepada 10 org yg rajin komen kat blog ni..tunggu…moga2 dipermudahkan urusan cma tu…

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥