♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

01 September, 2012

✿Oppa Gangnam Style! ✿

بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم ....
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Semoga anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi sabtu~


Hello September!
Ermmm... Masih lagi dlm mood bercuti... tapi den kojo hari ni… ½ day nyahh... hihi.. =D

Lately ni selalu sgt terbaca update pasal video di youtube dgn tajuk ‘Gangnam Style’ ni. Memula tu, x amek port sgt… Baru td tgk video tu…

oOoooOOOoooo… Rupenye diorg dok copy step2 tarian dari original songs dan dibuat dlm versi sendiri… hihihi.. patutla pemes semacam je lagu ni…
(jgn x tau. Kat kampus sekarang ni pun ade student2 tgh practice tarian guna lagu ni kat foyer nun… hahahah…)

Agak terhibur jugak la tgk…hahaha.. Fenomena sungguh la...

Nie versi original songs…

Yg  ni plak versi edited… hahaha…
 

NotaComot~ Oppa Gangnam style! Hahahaha… =D





♥ Library ♥

♥ Traffic ♥