♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

26 June, 2012

✿Tako Tao ✿


aSSalamualaikum…

Semoga kalian semua senantiasa berada dalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi selasa...
tako tao

Sape yg dah penah makan ‘Tako Tao’? nyum2….”,
sedap jugak menda alah ni..
Ada 4 inti yg boleh dipilih samada unagi, prawn, octopus dan chicken & cheese.

cma dah rasa prawn ngan chicken….ianya disaluti tepung,dicurahkan kicap cair jepun,mayonis dan beberapa helai taburan fish flakes..

kena jugak ngan selera tekak ni…sedappppppp...:p
Berharga rm4.90 utk semua jenis inti kecuali unagi berharga rm5.90..dan ade 3 bebola tako sebesar bola golf utk dimakan…worth it tak??

Ermm…cma rasa okey je..kenyang! mende ni cma beli mase jalan2 ke pyramid arituh (lame dah)...teringin nak mkn..try la kan..nasib baik x mengecewakan.. hehehe…

Meh nak tunjuk rupenye Tako Tao nieh..sila jgn meleleh air liur ye..


yg ini inti chick & chez

inti prawn ni dah selamat masuk pewot..heh =)

tara...rupe sebijik tako tao

Huhu..mahap la ye pade kawan2 yg tgh berpuasa cma dok tayang mende2 ni....

ermm...

ade 1 mende pelik yg cma perhatikan kat fish flakes die tu mcm bergerak
(mmg bergerak2 pun) ingtkan fish flakes tu hidup..rupanya haba/wap yg keluar dari tako ni yg buat fish flakes tu bergerak2...

hahaha...jakun kejap..pernah tgk tak??
xpernah? xpe2..

lenkali klu beli perati betui2 heheh..

uols suka mkn tak ?




♥ Library ♥

♥ Traffic ♥