♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

05 June, 2012

✿ Oh peNaT! ✿

aSSalamualaikum....

Semoga kalian semua senantiasa berada dalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu..

Salam pagi selasa..

Ehsan Google

Setelah 4 ari bercuti..ari ni kembali memulakan tugas..oh boss...buleh amek coti lg lbeh tak?? masih tersa letihnyeeee... :p

Alhamdulillah..selamat pergi dan kembali..tp x best sbb x dpt singgah Colmar..Frust ohh.. :'(..xpe lenkali saje..

Melalui highway simpang pulai utk ke Cameron..Subahanallah..Perjalan yg panjang..nek kematu vontot dok dlm keta..nak2 pulak bila sampai kat pasar Brinchang tu...walawey...jem teramat.. :( ..

Alhamdulillah..sopink sakan dan jenuh jln2..nnti cma update ape yg kami borong kat sana..Mmmg sejukk..dpt merasa ala2 dok dlm kabus..hohoh..

Selesai 2 hari 1 mlm kat sana,Petang tu,selesai jln2 beli sayur kat Kea Farm & ke ladang teh Bharrat,meneruskan perjalan balik ke kampung halaman..5 jam ++..Fuhh...

Sampai kampung..jln2 umah saudara mara.pastu tempat wajib ke restoran terapung kuala gula.. tido sehari kat kampung then mlm tu balik kl..

fuhhh..fuhh....fuh....gigih jugak la memandu semlm...ngantok wooo... :'(
memulakan perjalanan dr kpg kol 11.45pm..sampai kl kol 4.45am.. Highway x jammed..cuma byk kali henti kat r&r basuh muka..ngantukkk..

err..terpanjang pulak entri ni..hohoh..nantil cma upload gambar2 plak ye..penat x abes lagi...

fuhhh.......

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥