♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

28 January, 2011

Thengs Vicky err K.F.C!

السلام عليكم ورحمة الله..........



Muahaha..siapA itu Vicky?? Superman ? otomen? Batman? Cicakman? No..no..no.. Hape kene mengena dia ngan kfc..??hehe…meh cma story~

Hehehe…vicky tu sebenarnye senior officer kami..our hensem indian guy..single but not available ya!al kesahnye….Maklum le..bln januari buat semua staff2 kat cni tersenyum sampai x Nampak telinga dah..Memasing dpt en B’$$ ngan payment one shot kan..

tetiba vicky bermurah hati nak banje  kami  mkn kfc muahahahaha…I loikes….x silap thn lepas pun dia banje jugak..
Nak taw siapa dia??

Sebelom melantak,kita posing duloo.
*
*
*
cmot-lizard-hanis(awat cheq p pejam mata?)-julie
*
*
*
cizy weges
*
*
*
kepsi..kepsi
*
*
*
nielah mR vICKy
*
*
*
makan..jan x mkn~
*
*
*

cakk!!muahaha..
*
*
*

kumarism-hanis-julie
*
*
*

pinggan pree pon nk upload kew??
*
*
*

Nah..inilah dia kepsinye.
*
*
*

Nie cma punya..nyum2.
*
*
*
*
*
airnya..
*
*
*
ayamnya..erkk terbalik pulokk
*
*
*
Abes suda..

Okelah..nk sambung kojo…..
we ols nk ucapkan terimas kt vicky coz sudiii banje kami ni...ngaaa~~

thengs Vicky!

Notacmot->sape yg x suka bila dpt mkn pree kn kan kan??

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥