♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

22 January, 2011

.::Sibukkkkk ngan heartbeat!::.

السلام عليكم ورحمة الله..........



Huwaaaarrggghhh…selamat pagi uols…owh..tgh hari sude…huahuahua…

Lambat bersiaran..k....cma tido puas2 pas subuh td..hari2 mangkit ko 5.30..nk jugela sekali sekali bgn lewat..(uittt makcik..rezeki x masuk tau..)hehe..

Okelah..lets story mory..cma ni kan..mana2 pegi pom..cma asik jumpe psl ni.. heartbeat, heartbeat, heartbeat,..so..cma pom curiosity …nak tau apekebendanye itu..

Skodeng punya skodeng..tu dia…siap tempel kat blog…yezzaa…berjaya..
Okela..nk story ape itu heartbeat dn knpa uols patut tepek mende ni kat blog uols.. actually, uolls tau tak how heartbeat give u money??
so mcm mana nak bagi cepat sikit?



uolls kena promo2 heartbeat ni kat blog masing2, and bila ada ur frens/visitors click2 and then sign up as member, then byran RM2 akan masuk akaun uolls utk setiap new member/affiliate heartbeat yg register. so kalau 5 new members sign up lps click2 banner tu, jdlah income tu RM10..and seterusnya

ada yg response, masih tak paham mcm mana nak register and tampal code heartbeat kat blog masing2..
cari perkataan HB affiliate--click, then cari perkataan register



 then paste code tu kat blog uolls, mcm u paste ur nuffnang code gaklah..



dahhh siap!!!

muahaha..kredit to kaksuzie

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥