♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

15 January, 2011

.::CONTEST PIC hitam putih PALING COOL!::.

السلام عليكم ورحمة الله..........


gud monin uols....hmmm....hari ni hari sabtu...pagi2 x dek mende nk bwat..so nk bwat2 bz sambil menerjah ke teratak uols..ptg karang ado progrem lain plak..nnti bz x mneyempat nk melawat2..
oke..cma telah ditag oleh cik melekit utk join contest....nk settle kan pagi ni...jom..kite chekidaut apekebendenye itu..
*
*
*
klik pic utk ke contest

yawww....adeh..jenuh punggah album..pic mane yg nk di pertaruhkan..so..setelah itu,inilah dia piccanya...
*
*
*
picca raya tahun lepas..kami ber4..

kalu cma menanG rm100 tuuuuu...cma nk hadiah berupa contact lens kaler coklat terang, biru ngan hitam ..

tapi..sebelom tu..cam biase..kenelah patuhi syarat2nye dulu...

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni sudahhh..salam kenal cik ctfatimahhh..cma polower yg ke 439

2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni sudaahhhh juge..

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!* baikk...!

kalu cma menanG rm100 tuuuuu...cma nk hadiah berupa contact lens kaler coklat terang, biru ngan hitam ..

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

5 orang rakan yg cma nk tag

1.    putera mamat
2.   sarah~najwan
3.   miss tora
4.   angah sayang
5.   aibaks

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

oke..siap sudah..pd yg kene tag tu.sudi2lah join yer...pada yg nk join,jom lerr....meh klik RM100 ni...

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥