♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

27 April, 2010

Kakak angkat ku..


Salam…
hmmm…u olz mesti ade kakak angkat an?abg angkat ke… Cma pong ade juge..meh nak kenalkan kakak angkat cma.. Kak maizatul miza…mmuhahahaha…

nickname nye k.mza.. ape yg menariknye psl kakak angkat ni…?? Acctually.. cma x sengaje berkenalan ngan k.mza..time tu k.mza berkawan ngan abg.ejump..(trainer silat )x sangka ea..lame dah hubungan singkat ini terjalin..

Nak tau sejak bila cma kenal ngan k.mza???if im not mistaken…since 1997 lg.. Time tu anto2 surat..maklumle..den masih skola lg…xtau nak bertenet2 n email2 ni.. Ade pun kdg2 tepon n sms…tp jarang sesgt…almaklumler… k.mza jauh orng nye…kedah nun… Hmm..dah lebih 10thn juge la relationship ni terjalin..alhamdulillah..walaupun perkenalan we olz amat singkat..but 4me …she soooooo caring…loving…..humble.. nice n cute..

setelah agak sekian lama x contact..nah…berjumpe kami di alam maya.. Tu pun since k.mza ade facebook..thanxz to fb yg telah menemukan kami..

Hmm..yaallah..mudah2an ikatan yg sedia terjalin ini akan berkekalan hingga keakhir hayat aku…n buat kak miza..i love u soooooooo mushhhh…it nice to know u..n amat2 bersyukur dikurniakan seorg kakak yg penyanyang..

take care sis…. Xoxoxoxo..

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥