♥ Pn Belog ♥

My Photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 30 tahun 2015, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

02 September, 2015

Haruman : Precious by Rozita Che Wan (PRCW)

Assalammualaikum & Hai…

Uols hantu minyak wangi tak? Hahaha.. cma mmg hantu minyak wangi.. tapi takderlah sampai nk membazir ratus riban just for 1 bottle. Sedar diri rakyat semekin giteww..
Hahaha.. minyak wangi paling mahal setakat ni CMa beli 99 hengget, itu pun comes with 1 set.

Hari tu (a week before rayo) adelah jenguk IG retis.. skodeng sana, sekodeng sini, tertengok pulak bby comey che ta, Aaisyah yg mashaAllah, sempurna sungguh kejadiannya tu, rupenye che ta ade keluarkan produk Minyak wangi Precoius by Rozita Che Wan giteww..

Memula sekadar pandang jer..yer lah, retis kalo produk sendiri haruslah HARGA pun turut retis jugak, scroll punya scroll, eh eh, tak percaya harga Minyak wangi ni murah beteiii.
Rasa nak tampo pipi sampai teraboq gigi kauu… hahahaha.. gila..



Sebotol minyak wangi berisipadu 20ml ni, Cuma berharga RM29.90 jer baq hang..
Dah la murah, botoi pun takde lah kemetot cekik darah, baunya?? Mmg wangiiiiiiiii gila… bau ala2 che ta kata depa…bau kekal lebih dari 8 jam.. Even though lepas bersiram pun, bau masih kekal dikulit.. dan yang penting, minyak wangi ni HALAL !
Takde ragu2 nk pakai kenss…

Ini bukan entri sponsor yer, cma saja nak share dgn uols kot2 tercari2 minyak wangi yg murah dan lasting dan branded che ta. Buleh la cuba. Cma suka bau dia... bau bunga..melimpah dengan bunga…awwwwwwwwuuu..

Hahaha..
Nah, pi cek Instagram/ fb che ta sendiri atau PRCW ni..

Instagram: https://instagram.com/preciousbyrcw/

Selamat berwangi – wangian :p

♥Ucapkanlah لا إله إلا الله محمد رسول الله♥

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥