♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

18 March, 2016

Menu : Lose 10Kg in 15Days - Mau Cuba Ka?

Assalammualaikum & Hai..
Ececece... Diet lah sangat :D
CMa sekarang ni mmg tengah syemangat berkobar2 nak turunkan berat badan,,
hewhewhew...

Last February lepas adela diet..turun jgk la 8kg dari berat asal.. From 80.05kg now dah 72.3kg.
huhuhu...nangessssss.. So... Another 8kg to gooo...8 kilo?? huhuhu... mampuih mak.. hahaha..

padanlah dengan muka.. sapa soh tamo jaga makan... asik jadik MBPJ je.. nah kau..
overweight jadinye..

lepas dari cobaan ikut MENU DIET 10Hari 10Kg tu *actually larat sampai hari ke7 jer*
CMa x larat nk continue.. muak giler ngko, sental telo ayam semate setiap hari.. stop terus. pehtu Skarang CMa diet cara sendiri. NO NASI,( NO CARBO), NO SUGAR .. so far so gud la bak kata jawanye.. segala jeneh mak nenek nasi, mee, ktiaw, bihun, pasta, roti *baru ni je mkn beberape keping*, air manis CMa stop.. byk mkn sayur dari ikan or ayam..

Wuwuwuw...perut makin mengecil.. selera pon makin insaf.. kalo dulu boleh sebat susu Good Day coklat tu 2 kotak sekali harung, sekarang nk minum 1/2 pun dah rasa kenyang *wow* ekekeke.. Cma x folo DIET ATKINS ye..belom lagi..huhu

Dpt pulak menu terbaru ni.. muahaha.. belum nak try lagi.. nah la utk uols.. kot2 semangat berkobar2 jalur gemilang jugak nak diet, buleh la cuba try test.. CMa pun baru ingat nk try Diet ni minggu depan *Doakan* sesambil tu buleh jugak selit Buat puasa sunat Senin dgn khamis *Afdollll gitew*

koh koh koh *batuk ngadew*

Menu utk 3 Hari pertama

Menu utk 3Hari ke-2

Menu utk 3 Hari ke-3

Menu utk 3 hari ke-4

Last but not least, Menu utk 3 Hari Terakhirr
perggghhh adelah 15hari jugak yer diet ni.. hmm chaiyok2..
Selamat mencobaaaaaaa.. dan semoga berjayaaaa..
muah ciked

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥