♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

15 August, 2015

Bersepah Betul Buffered Earning Masuk

Assalammualaikum & Hai..


Hmm....
Mood berblog dah mula ke - laut balik.. kalo ke -laut boleh memancing takper jugak.. ade hasilnye..wahahaha.. :D

entri pun banyak yang merapu jer lately ni.. huhuh.. oh mood.. kemarilah kauuuuuu..

okeh.. lama tak merapu pasal Buffered Earning Nuffnang ni..
CMa perasan gak, walaupun blog tidak berhapdet, tetap banyak BE yang masuk.. bersepah2 ngko! Tapi yg musykilnye, earning dia statik gitu jer.kalo dah lekat BE, Dapatla singgit Dua, pastu keras kejung dah.. hahaha.. tataw la pesai pa jadi lagu tu.. hmm.. mungkin sbb blog tak berhapdet kot ye?? hew hew hew..
suka soping kat IKEA? Tengok ape yg menarik kat sini!
Apepun.. Alhamdulillah.. rezeki Allah bagi, dalam apa jua bentuk dan keadaan sekali pun kan?
Nih, dapatlah singgit dua hasil earning BE tu.. boleh la dari nan hado...
CMa share buat Inspirasi buat Uols yg baru nak berjinak2 dgn blog.. *Konon* tapi earning tu takdela riban riban mcm uols yg lain..ciput jer.. DIULANGI. EARNING KECIPUT jer.. haw haw haw..

Ni Stats yg cma screenshot semalam..

Earning CPUV yg tgh 'ON GOING' 16 semuanya
ADE 5 YG BARU MASUK SEMALAM
DUPLICATE PULAK TUH

Earning CPUV yg dah credited

Earning CPUV yg dah credited

Earning CPUV yg dah credited

Earning CPUV yg dah credited
Jumlah : CPUV yg dah credited

Earning CPC

Jumlah : Earning CPC

Blog Stats

ni lah dia hasil sepanjang perjalan menjadi blogger melukut ditepian perigi :D

Tak sangka iols dah 5 tahun jadi blogger kejap hado kejap takdo.. hahaha

hahahaha.. sekian.. selamat berhujung minggu...muahhhhcikedd.. rindu korang semua.. rindu nak drop lama2 pastu, pulun komen setiap entri, rindu segala-galanya.. huhuh.. apekan daya.. masa amat mencemburui saya... huhuhu.. *nangis*











♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥