♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

26 June, 2015

Membeli Sambil Membantu (Serunding Alia Haryanie)


Assalammualaikum & Hai…


Skrg ni mesti uols tgh survey2 kuih raya, or kudap2 untuk raya kan?
Cma terpanggil nak share / promote serunding kak alia ni..
Actually, ni kira macam membeli sambil menabung pahala gitew.sbb apa cma cakap lagu tu?

Sedikit mengenai kak alia. Beliau merupakan ibu tunggal yg disahkan menghidap kanser malah dia juga sedang membesarkan 2 permata hati…dalam serba kekurangan itulah dia bekerja sendiri dirumah..

Diharap uols semua yg tengah mencari2 kuih ni, cma sarankan beli lah dengan kak alia ni..Kita membantu apa yg boleh..yg dah pernah beli semua mengatakan produk kak alia ni sedap, bersih dan yg penting di jamin halal.. Jauh? Jgn risau, ada service penghataran…

Antara Produk yg kak alia jual spt :-

Serunding daging & Ayam (250 gm) =RM18 / Serunding ikan (250gm) =rm12 

Mini karipap (1kg) = rm32

Mini popia (1kg)=rm32
Jom, membeli sambil menabung pahala..insyaallah, tangan yg memberi lagi baik dari yg menerima.. 
Ni cma sertakan link blog dan facebook kak alia…kot2 uols nak skodeng atau nak berkenalan sendiri dgn kak alia ni.. Hari ni hari dia..esok lusa sape tahu hari kita pulak kan?
Oh ye, buleh jugak wasap terus ke dia di Nombor 012 921 8016 
Aliaharyanie.blogspot.com

www.facebook.com/alia.haryani
Buat kak alia, semoga allah memudahkan rezeki untuk akak, diberikan kesihatan yg baik, dan anak2 berjaya dunia dan akhirat…
Don’t give up! Keep it up!

NAK UCAP TERIMA KASIH KAT BLOGGER SURIA LEKAT LEKIT KERANA SUDI UTK MENYEBARKAN TENTANG INI.


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥