♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

18 September, 2014

Lekat Lekit Story : Jom Jawab Liebster Award Kalau Nak FREE TOP UP



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Semoga Senantiasa Berada didalam lindungan Dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam Khamis...



Hehe,senyap je.. tetiba terus up entry pasal Liebster Award..huhu...
Bercinta nk menghapdet blog sjk 2 menjak ni.. wuwuwuwu..
dah dah dah..

tanpa membuang masa, cma nk support salah sorang rakan blogger Cma ni..
CMa dah jawab  Liebster Award Sebelum ni.. jadinya CikPuan Lekit,
CMa cuma jawab 3 SOALAN yg ditanya olehnye..hihi..kira aci yer!


1.Kat Mana korang mula2 jumpa blog lekat lekit? Melalui bloglist blogger lain @ melalui link yang di share kat group2 blogger @ kat memana sila nyatakan?
-> Kalau Nak tahu, cma kenal blog lekat lekit ni sejak ownernya mula2  follow cma..Blog Lekat Lekit Merupakan blogger ke-2 yg follow cma lepas beberapa hari blog di create. terharuuuuu sangat2..sejak dari tu, cma rasa eksited dan terus berblog hingga kehari ni walaupun suam2 kuku. To Suria - Terima kasih sudi support blog cma sejak dulu!

2.Apa yang korang tak suka tentang blog melekat lekit? Hahahahaha jawab!
Apa yang tak suka?? komen negatif yg selalu menghentam luar dari topik yg dibincangkan.. lagi2 anon.lain2 setakat ni tak jumpa ape yg tak disukai.(Peace yo!)


3.Secara ringkas tentang diri korang dalam sebaris ayat dengan hanya satu noktah.
Tak Kenal Maka Tak Cinta - chewaaahhh..hahah..

sekian.. sape yg nak sahut cabaran beliau, bleh je klik sini dgn pantas..ape yg bestnye owner siap nk tawarkan Top Up RM10 kepada komen yg terpilih! good luck! deadline tak de lg ni..so cepat2 tau!!

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥