♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

15 September, 2014

Bertemu Rakan Blogger : Cik Moon ^^


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Semoga senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya..
Salam isnin…..
 
cute tak felt craft ni..?? awuuuuu

Ni kesah syawal lepas.. huhu.. harap tak basi la nk citer kat sini..
oh my… kenangan ni… :))

menerima jemputan Open house ke rumah salah sorg rakan blogger ni.. sebenarnyekan, sejak dari tahun lepas cma nak datang.. tp tak tersampai2.. akhirnya, syawal tahun ni, diberikan rezeki nk berkunjung ke terataknya dan bertemu 4 mata.. cantik orangnya.. ^^

Alhamdulillah.. thanks cik moon sudi menjemput kite.. meriah umah cik moon..hihi.. maaf tau cma datang kejap je…makan2 terus balik
*hahaha.. tak sopan betui*
Sbbnye nk pegi beraya ke rumah kwn mak di sg lui plak lepas tu..

Terima kasih sekali lagi cik Moon.. Alhamdulillah.. semoga allah merahmati Ikatan persahabatan sesame kita..

cik moon terer tau buat felt craft, kalo uols nk cuci mata or tgh tercari gift mcm felt craft bleh jer tgk kat sini.. - Felt Craft Comel - kompom cute!


nah belanja gambar.. harap maaf muka cma tak mekap..minyak buleh buat goreng ikan! ehehe…


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥