♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

21 May, 2014

Kisah Ke Team Building Tambun Hari tu

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Semoga Senantiasa Berada didalam lindungan Dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam rabu semuanya..

Aloha.. punya lama la baru nk up entri pasal ke Team building hari tu..hahahaha..punya malas habaq hang..bukannye ape, malas nk pilih gambaq byk2 tuu.. huhuhu..

tak per.. citer pun hampir basi, maka dgn ini, ku abadikan kenangan team building ke tambun 2014 bersama THOL :)

apa2 pun tunjuk gambaq makanan dulu..miaahhah..

sebelum memulakan aktiviti,kita snap gambaq dulu...

aktiviti XXX CHALLENGE ..kolam eh org panggil. giler dalam habaq hang..
10th feet..mmg tak jejak kat dasar tu..byk ikan plak tu..besaq2

selesai aktiviti dlm ayaq, kami diberi task ala2 treasure hunt...errkk...penatt :(

oh ye..kat sini ada petting zoo.. best, semua menatang bleh pegang.. tu ulaq sawa..
comeynya dia.. tp geli...
hahahha

sambung balik pic tadi..masih beraktiviti dlm air berpeluh keti

aktiviti di malam hari..kami merayap sekitar tempat tu..ada show org telan api..

gambar kenangan.. team cma kalah utk task hari tu.. muahahaha..
hmm.. Lost Word Of Tambun best KALAU bwk kaum keluarga dtg..lebih kurang sama mcm Sunway Lagoon tu..tp tak leh challenge lg ke BEST'an Sunway Lagoon.. yg paling best ade Hot Spring.. Kolam Air panas..mmg best..mlm2 berendam kat dlm tuh.. hahaha..berasap idung...


kalu nak datang : nih rege tiket dia
sekian..

NotaComot~ Tapi aktiviti kali ni mmg TAK BEST.

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥